Přeskočit na obsah
Domů » Horké novinky » FuelHash přidává do svých kryptografických služeb půjčování XRP, SBI Holdings nabízí akcionářům výhody XRP

FuelHash přidává do svých kryptografických služeb půjčování XRP, SBI Holdings nabízí akcionářům výhody XRP

Společnost FuelHash, která poskytuje služby v oblasti kryptoměn a kterou založil Katsuya Konno, bývalý manažer společností Softbank a Liquid Exchange, přidala do své služby půjčování kryptoměn i burzu $XRP. Služba umožňuje uživatelům půjčovat své XRP na 60 až 90 dní s ročním procentním výnosem mezi 1 % a 1,5 %. K využití služby je zapotřebí minimálně 100 tokenů. Toto doplnění přichází několik měsíců poté, co různé platformy pro půjčování kryptoměn, včetně BlockFi a Celsius Network, vyhlásily bankrot uprostřed medvědího trhu, který tento prostor postihl.

Přijetí XRP roste mimo USA, kde kleslo poté, co ji několik kryptoměnových burz vyřadilo ze seznamu v důsledku žaloby americké Komise pro cenné papíry (SEC) proti společnosti Ripple. Japonský gigant v oblasti finančních služeb SBI Holdings dal svým akcionářům možnost získat v roce 2022 již třetí rok po sobě $XRP jako benefit, což dále ukazuje podporu této bojující kryptoměny ze strany firmy. SBI rovněž spustila fond kryptoaktiv, který investuje do XRP a čtyř dalších populárních kryptoaktiv: BTC, ETH, BCH a LTC. Kromě toho SBI spustila novou službu půjčování kryptoměn, která uživatelům umožňuje získat roční úrokovou sazbu 1 % z jejich držby bitcoinů, přičemž plánuje rozšířit tuto službu na ETH a XRP. Bill Morgan, který má kvalifikaci pro výkon právnické praxe ve Velké Británii i Austrálii, naznačil, že cena $XRP by mohla vyletět vzhůru, pokud bude mít žaloba SEC proti ripple „pozitivní výsledek“.