Přeskočit na obsah
Domů » Horké novinky » Bylo dosaženo dna bitcoinu? Analýza metrik na řetězci

Bylo dosaženo dna bitcoinu? Analýza metrik na řetězci

Současný stav trhu s bitcoiny nevypadá příliš dobře. On-chain metriky ukazují, že dno možná ještě nenastalo. To znamená, že podmínky na trhu nenaznačují, že by se mělo jednat o dno. Bitcoinová síť stále vykazuje známky medvědího chování. Svědčí o tom skutečnost, že počet aktivních adres stále klesá a snižuje se i počet velkých transakcí. To naznačuje, že se trh stále nachází v medvědím stavu.

Počet velkých transakcí je důležitou metrikou, kterou je třeba sledovat, protože ukazuje množství peněz, které se v síti přesouvají. Když počet velkých transakcí klesá, je to znamení, že trh není ve zdravém stavu. Kromě toho klesá také počet aktivních adres, což je další známka toho, že trh není v dobrém stavu.

Síť bitcoinů stále vykazuje známky medvědího chování a současné podmínky na trhu nenaznačují, že by mělo dojít k dosažení dna. To znamená, že dno možná ještě nenastalo a investoři by měli být při investování do Bitcoinu obezřetní. Je důležité sledovat metriky na řetězci, protože mohou poskytnout cenný náhled na současný stav trhu.