Přeskočit na obsah
Domů » Horké novinky » Otřesou kryptotrhem tento týden makroekonomické události?

Otřesou kryptotrhem tento týden makroekonomické události?

Kryptoměny v posledních letech získávají na popularitě a tento týden by mohl být pro kryptotrhy významný. Podle analytické společnosti Santiment by trhy mohly tento týden otřást dvě klíčové makro události. První událostí je zasedání amerického Federálního rezervního systému, které by mohlo mít významný dopad na americký dolar a trhy s kryptoměnami. Druhou událostí je zasedání Evropské centrální banky, které by mohlo mít rovněž významný dopad na euro a krypto trhy.

Společnost Santiment tyto události a jejich potenciální dopady na krypto trhy identifikovala. Domnívají se, že zasedání amerického Federálního rezervního systému by mohlo být hlavním faktorem krátkodobých cenových pohybů kryptoměn. Zasedání Evropské centrální banky by také mohlo mít na trhy s kryptoměnami zásadní vliv, protože by mohlo ovlivnit euro a trhy s kryptoměnami.

Co se tento týden stane, se teprve uvidí, ale je jasné, že tyto dvě klíčové makro události by mohly mít na trhy s kryptoměnami zásadní vliv. Investoři by měli tyto události a jejich potenciální dopady na krypto trhy sledovat.